Khamis, 2 Mac 2017

CUB PRIX 2017 PUSINGAN PERTAMA DI TEMERLOHKejohanan Malaysian Cub Prix 2017 bagi pusingan yang pertama tahun ini akan berlangsung di Kawasan Perindustrian Temerloh, Pahang selama dua hari iaitu pada Sabtu dan Ahad ini.

Litar bagi perlumbaan kejohanan Malaysian Cub Prix 2017 di Kawasan Perindustrian Temerloh telah terpilih untuk perlumbaan pusingan pertama daripada kesemua sepuluh pusingan musim 2017.

Kejohanan pada 4 dan 5 mac 2017 bagi melengkapkan kalendar perlumbaan cub prix tahun ini akan melibatkan pengunaan jentera baru untuk kategori CP150 yang pertama kali diperkenalkan di Temerloh untuk musim 2017.

Sebanyak empat kategori akan berentap dalam perlumbaan cub prix di Temerloh serta disetiap pusingan tahun ini iaitu bagi kategori WIRA KBS, CP115, CP150(Baru) dan PRO AM CUP.

Beberapa acara selingan seperti persembahan artis serta booth-booth pameran dan jualan untuk peminat cub prix telah disediakan sepanjang dua hari kejohanan berlangsung di Kawasan Perindustrian Temerloh sehingga Ahad ini. Masuk Adalah PERCUMA...SMNET NEWS

Tiada ulasan:

Catat Ulasan